Welkom op de site van De Ontmoeting!

Tweetalig onderwijs
Wij bieden Engels vanaf groep 1. In vier jaar groeien wij naar een onderwijstijd in het Engels van 15%, en binnen acht jaar naar 30-50% instructie in het Engels.

Goede inspectierapporten
Kwalitatief goed primair onderwijs, waarin de bijbel de rode draad is, vormt de basis voor de zoektocht naar het talent van uw kind. 

Internationalisering
Onze leerlingen leren samen te werken met leerlingen op onze partnerscholen wereldwijd, soms via Skype, email of zelfs live via de smartboards in de klas.

Gespecialiseerde leerkrachten
Onze school kent diverse specialisten die een verdiepende opleiding hebben gedaan binnen hun vakgebied: rekenen, gedrag, hoogbegaafdheid, of taal. Zij zijn in staat leerlingen te helpen als zij moeite hebben of juist uitdaging kunnen gebruiken.

Heeft u vragen of opmerkingen, neemt u gerust contact met ons op! 
Mevr. Eline Willems, directeur
Ons telefoonnummer is tijdelijk: 0644-886046

21st Century Skills
In samenwerking met het Voortgezet Onderwijs zetten wij de ‘21st Century Skills’ op het onderwijsaanbod. Dit vereist kritisch denken, creativiteit, probleem oplossend vermogen en samenwerken van kinderen.

Mediawijsheid en ICT-geletterdheid
Er is aandacht voor mediawijsheid en ICT-geletterdheid zoals omgaan met programma's als Excel, PowerPoint en Presi's. Kinderen leren binnen het web de juiste kennis en informatie te filteren, die aansluit bij hun onderwijsbehoefte.

Toegankelijke ligging in de wijk Fascinatio
Onze school staat in de veelkleurige nieuwbouwwijk Fascinatio in Capelle a/d IJssel, op loopafstand van de campus van de Erasmus Universiteit en de hogeschool Rotterdam. De school is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en er zijn voldoende gratis parkeerplekken.   

 

 

Agenda

wo
02
nov
19:30 uur

Ouderavond

di
08
nov

Studiedag

vr
18
nov
09:00 uur

Week van de mediawijsheid

ma
05
dec

Middag vrij

ma
05
dec
08:30 uur

Sinterklaas